Visie

Ik vind het belangrijk dat er voldoende bomen en planten in mijn omgeving groeien dus verwerk ik graag veel groen in mijn ontwerpen. De tuin moet een plek zijn waar je graag inloopt en waar levendige beplanting zorgt voor een aangename sfeer. Er moet iets te kijken en te ontdekken zijn, maar er moet zeker ook een fijne plek zijn om te kunnen ontspannen.

Te snel wordt gekozen voor veel verharding omdat dit ‘gemakkelijk’ is maar ook met groen kan de tuin onderhoudsvriendelijk zijn. Door de juiste planten te gebruiken op de juiste plaats hoeft het onderhoud niet veel tijd te kosten. In een kleine tuin kan best een boom geplant worden maar dan wel op de juiste plek en eentje die niet uit de klauwen groeit.

Duurzaamheid door hergebruik van aanwezige materialen, opvang van regenwater, beplanting die vogels, vlinders en bijen lokken, vormt een kleine bijdrage aan een beter milieu. In mijn ontwerpen en adviezen houd ik daar graag rekening mee.

Iedere tuin is bijzonder, net als de mensen die erin vertoeven. Samen met jou zorg ik voor een ontwerp met een stabiele basis waarin de gekozen materialen en beplanting zorgen voor een unieke tuinbeleving waarin alle bewoners zich thuis voelen:

Pluk de Dag!